eVrnjackabanja.rs


Hotel BREZA je jedan od najatraktivnijih hotelsko-ugostiteljskih objekata u Srbiji. Nalazi se u našoj najvećoj i najpopularnijoj banji, kraljici srpskog turizma, tradicionalno najprivlačnijem turističkom centru za odmor i rekreaciju, Vrnjačkoj Banji.

Projektovan po najvišim standardima modernog hotelijerstva, hotel je za 40 godina postojanja ugostio više od 640.000 gostiju koji su ostvarili 3.000.000 noćenja.

BREZA je najtraženiji i najpopularniji banjski objekat - u proleće u mirisu lipa uživaju učesnici mnogobrojnih skupova: kongresa, simpozijuma, radničko sportskih igara, u vrele letnje dane je idealno mesto za porodične godišnje odmore obogaćene raznovrsnim kulturno-zabavnim programima, topli jesenji dani privlače učesnike novih kongresa, festivala, seminara i sportskih susreta, Novogodišnji termini su uvek ranije prodati, a u vreme zimskog raspusta žičara na obližnjem Goču je spremna za nove goste i mnogobrojnu decu.

Rešenjem Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja hotel je kategorisan sa tri zvezdice.

Recepcija hotel Breza
tel +381 36 602 144
recepcija.breza@mod.gov.rs


Smeštaj u hotelu Breza

Hotel ima 152 sobe i 224 ležaja (apartmani, jednokrevetne, dvokrevetne i 1/2+1 sobe).Sve sobe imaju TV (domaći i satelitski kanali), moderna kupatila (duboke kade, bide), telefone sa direktnim

Restoran u hotelu Breza

Gostima je na raspolaganju klimatizovani restoran sa preko 400 mesta za obedovanje.Osnovna usluga je polupansion (doručak-večera ili doručak-ručak). Za pansion je obavezna doplata. Doručak je na